maanantai 20. helmikuuta 2012

Viikko takana!

Viikonloppu meni hyvän ruoan kanssa ja söin ehkä hyvällä omallatunnolla liikaa, koska se näkyy heti painossa (57,7 kg). Mutta en anna sen masentaa, sillä tämä viikko jatkuu hyväksi todetulla kaavalla.

Sunnuntaina tapahtui ISO VIRHE ihmiskokeessani, sillä pidin silloinkin juhlapäivän. Tästä virheestä otan opikseni ja se ei toistu! Muuten tätä koetta joutuu jatkamaan loputtoman kauan.

Lauantai "juhla-ateriaani" kuului parin jugurtin lisäksi 700-800 g jauhelihamureketta, jossa täytteenä pekonia ja koskenlaskijaa. Namnamnamnamnam! Lisäksi feta-salaattia, kunnon öljyistä, tottakait! Nam! Ja leipäjuustoa ja appelsiinimarmeladia. Aivan ihananaa!



Sunnuntaina tais juhliminen ja vatsalaukun venyttäminen (tästä otan opikseni) tehdä tehtävänsä, sillä herättyäni oli jo kova nälkä. Meni loput leipäjuustosta (tuhosin abt. 30 cm halkaisijaltaan puolikkaan kiekon yksin) ja marmeladia. Lisäksi maitorahka-jugu-vadelma kombo.

Illan riehuin lumitöissä ja lapioiden lunta pois äidin auton ympäriltä kaksi tuntia. (Äiti oli kyläilemässä ja ei sitten päässytkään heti lähtemään.) Siitä tuli hirvittävä nälkä, joten alas upposi 2 tonnikalapurkkia + fetasalaattia. Iltapalaksi vielä 1000g maitorahkaa, 2 juguu ja marmeladia! Ei näin!!

Mutta nytten tiukkalinja jatkuu ja ihmiskoe taitaa jatkua viikon pidempään suunnitellusta, ellei ihmeitä tapahdu!


Mutta uusi viikko, uudet kujeet. Tärkeintä on että flunssa voitettu ja treeni kulki hyvin tänään.

Päivän fiilis= mukava, ei nälkää.



Mitat tänään, 17.2 ja 13.2:
Vatsa (navan kohilta):75cm.. (75 cm).. (76cm) -1 cm
Peppu: 94cm.. (96 cm).. ( 94 cm) +-0
Reisi: 55cm.. (56 cm).. (58cm) -3 cm

3 kommenttia:

  1. oliko makoisaa lihamureketta?

    VastaaPoista
  2. Eiköhän se tosta postauksesta jo selvinnyt? ;)

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista